Algemeen

Cliënten en buurtbewoners vieren samen feest op zaterdag 2 juni

Door Gilsing lokale media

Op zaterdag 2 juni a.s. organiseert Koraal regio Noord- en Midden-Limburg een buurtfeest, van 13.30-19.00 uur is iedereen van harte welkom! Het feest wordt gehouden op de locatie St. Anna in Heel en is bedoeld voor inwoners, bedrijven en verenigingen uit Heel (en omgeving) om samen met cliënten en medewerkers feest te vieren. Met gezellige muziek, leuke spellen en een hapje en een drankje.

Buurtfeest St. Anna

Het buurtfeest is een mooie gelegenheid om cliënten, medewerkers en de buurt met elkaar in contact te brengen en op een leuke, ongedwongen manier samen te genieten van een gezellig feest. Cliënten worden steeds meer betrokken bij de buurt door activiteiten en werkzaamheden bij plaatselijke ondernemers, een goed contact met de buurt is dan ook erg belangrijk. Vorig jaar werd het buurtfeest voor het eerst georganiseerd en dat bleek een succes. Het feest wordt gehouden op de Koraal-locatie St. Anna, Panheelderweg3 in Heel.
Er is voor jong en oud een gevarieerd programma: er zijn optredens van de Coconblazers, het jeugdorkest van basisschool de Sleye, jeugdharmonie de Vriendenkrans en natuurlijk de Annaband en DJ’s Bas en Bart. Verder is er een groot springkussen, een balvangwedstrijd, er kunnen ritten gemaakt worden met de huifkar en er is een frietwagen. Als klap op de vuurpijl zal Frans Theunisz om 17.30 uur een spetterend optreden verzorgen. Een uitgebreid en gezellig programma dus. Cliënten en medewerkers verwelkomen u graag op 2 juni!

Koraal
Koraal biedt een uniek, integraal aanbod van zorg, onderwijs én arbeid voor mensen met een complexe problematiek, waarbij de ondersteuning van cliënten en leerlingen in elk van hun levensdomeinen (wonen, leren, werken) op elkaar wordt afgestemd. Koraal heeft meer dan 30 locaties welke zijn ingedeeld in zes regio’s in Limburg en Noord-Brabant. Daarnaast heeft Koraal een landelijk werkend Expertise Centrum waarin alle specialistische kennis gebundeld wordt. Koraal biedt aan meer dan 5.000 cliënten per dag ondersteuning en advies. Er zijn meer dan 3.500 medewerkers werkzaam.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties