Muziek

Dit weekend: Zomermarkt in Heel


Komende zondag, 18 augustus, van 11:00 - 17:00 uur wordt het weer super gezellig in Heel. De jaarlijkse zomermarkt vindt dan plaats.

Al slenterend door het dorp vind je 200 kraampjes, bijzondere attracties, heerlijke hapje en nog veel meer! Op het Raadhuisplein, midden op de route van de markt, is het centrum van de gezelligheid. Stop hier even om een dansje te wagen, te genieten van een show of een - al dan niet vloeibare - versnapering.

Bijna alles is te shoppen; van kleding, tassen, sjaals, riemen, handige snufjes voor in huis en ga zo maar door! Mr Diamond zorgt voor spektakel met zijn Spektakelshow en DJ Joep zorgt voor zomerse deuntjes. Dan zijn er voor de kleintjes allerlei spellen en oude ambachten om te bekijken én proberen.

De entree bedraagt €2,-, maar niet getreurd, je entreebewijs is een consumptie waard (alleen in te leveren bij het tapeiland op het Raadhuisplein). Kinderen t/m 12 jaar krijgen gratis toegang. Daarnaast gaan de opbrensten naar een goed doel: Harmonie De Vriendenkrans, die deze gezellige dag op touw zet.

Wat doe jij op de allerlaatste dag van de zomervakantie? Kom ook gezellig naar de Zomermarkt in Heel (Dorpsstraat e.o.) van 11:00 - 17:00 uur.
|Doorsturen