Parochie

Eerste Heilige Communie op Pinksteren


Pinksteren is het feest waarbij wij als Kerk de uitstorting van de Heilige Geest vieren, we vieren het begin van de Kerk. Want op die allereerste pinksterdag waren de apostelen samen met Maria in gebed bij elkaar en toen kwam de Heilige Geest die hen kracht gaf om sterk te staan in hun geloof en ook voor dat geloof uit te komen.
En juist op die dag, mogen in onze parochie 22 kinderen hun eerste heilige communie gaan ontvangen. Een dag om van te dromen. En dat hebben die communicantjes vast ook gedaan. Want al een hele tijd hebben zij zich voorbereidt op deze grote, belangrijke dag. De dag dat zij voor het eerst mogen deelnemen aan de tafel van Jezus en Hem mogen ontvangen in de gezegende Hostie. Een dag om van te dromen. En hopelijk wordt het voor hen ook een onvergetelijke dag, door het meevieren van velen, familie, vrienden, bekenden en medeparochianen.
Een dag om van te dromen, maar tegelijkertijd droom ik er van dat zij in hun hart zo geraakt mogen worden dat zij nog vaak naar de kerk komen om de H. Mis mee te vieren en zo uit te groeien tot liefdevolle, gelovige volwassenen.

Kapelaan M. Bodden.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties