Algemeen

Kunst en Cultuur Maasgouw


JUBILEUMACTIVITEIT STICHTING KUNST EN CULTUUR MAASGOUW
SOLO EXPOSITIE CAROLINE VERHEES, FOTOGRAFIE “NATUUR ALS PASSIE”
De Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw bestaat vijf jaar. In het kader van dit jubileumjaar organiseert de stichting op 12 en 13 mei in de bibliotheek aan het Europlein in Maasbracht de solo expositie “Natuur als Passie” van de talentvolle natuurfotografe Caroline Verhees uit Leveroy. De fotografe is zelf aanwezig bij de openingsactiviteit op zaterdagmiddag 12 mei, aanvang 14.00 uur, inloop met koffie vanaf 13.30 uur.
Caroline Verhees: “De liefde voor het foto’s maken is ontstaan, toen ik vanwege mijn gezondheid heel veel moest wandelen. Inmiddels weet ik wat ik het leukst vind om te zien en te fotograferen. Vlinders, libellen en bos. De vlinders en libellen blijven intrigeren. De kleuren, de vormen, de oogjes, de pootjes, de vleugels.. En ze stemmen me altijd vrolijk. Bos vind ik ook geweldig. De vrijheid, de ruimte, de geur. Maar zéker ook de lichtinvallen en de kronkelpaadjes. En de smalle ontdekkingspaadjes, waarvan ik nog niet weet waar ze uitkomen. Bos blijft verrassen. Ik deel graag wat ik zie, wat ik mee maak, en vind het leuk anderen te inspireren, zoals ook ik geïnspireerd word.”
Wilt u kennis maken met fotografe Caroline Verhees en haar werk meldt u zich dan nu aan via info@kunstcultuurmaasgouw of telefonisch via (0475324534 of 0475571758). Het aantal bezoekers is beperkt en vol = vol.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties