Algemeen

ZATERDAG 23 JUNI 2018 jaarlijkse Truckers-Truckstersbal / MFC De Postkoets Open Air in Horn.

Door Gilsing lokale media

7 Jaar geleden werd er met een kleine groep mensen een aftrap gegeven aan het uitroepen van de trucker of truckster van het jaar gepaard met muziek en een drankje. Later is er een club opgericht genaamd Chauffeursclub Neet Janke mer Planke die inmiddels bestaat uit meer dan 5500 chauffeurs, transporteurs, uitzendbureau’s en alles wat met transport te maken heeft . Dit is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse happening. Dit jaar groter dan ooit! Er worden tussen de 30 en 40 vrachtwagens verwacht.
Iedereen is welkom!

We gaan beginnen om 13.30 uur met een Truck-Run voor de kinderen van de Latasteschool in Horn.
De Latasteschool biedt speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 14 jaar. Deze school is er voor kids die extra ondersteuning nodig hebben, veelal op sociaal-emotioneel gebied. Deze kinderen mogen elk met een chauffeur mee rijden in een truck om zo ook te leren wat de gevaren op de weg zijn.
Vanaf 14.30 uur begint het Truckersbal met DJ JOPIE Houben uit Echt.
Vanaf 15.00 uur kan men plaatsnemen in een truck om zelf eens een indruk te krijgen hoe hoog en groot deze trucks zijn. En dus ook om eens te ervaren hoe gevaarlijk de dode hoek is waardoor veel ongelukken gebeuren.
Er zijn ook originele Amerikaanse trucks aanwezig die een stuk groter zijn dan een normale truck.

Ook worden er behendigheidsspellen en een quiz gespeeld waar later op de avond de winnaars van bekend worden gemaakt. Deze worden ook door de chauffeurs gespeeld die mee dingen naar de titel trucker-truckster van het jaar 2018.
In de loop van de middag en avond wordt er een truck getrokken door een vrouwelijk schone.
Om 17.00 uur is er voor iedereen een BBQ waarvoor de bonnen op locatie gekocht kunnen worden.
Vanaf 20.00 uur begint DJ Jannie Bakkes uit Horn tot in de late uurtjes. In de loop van de avond komt er een gastoptreden van de bekende Nederlandse artiest Frank van Etten van de hits Huisje op wielen en Leef als een zigeuner.
We hopen op een grote opkomst!
Tot ziens op zaterdag 23 juni in Horn bij MFC De Postkoets!

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Bosch koelkast tafelmodel

  Tafelmodel koelkast Bosch met diepvries. Oud maar werkt uitstekend. In Roermond. Lees meer
 • Headline 1

  Krantenbezorger in Koningsbosch

  In Koningsbosch hebben wij plaats voor een krantenbezorger voor de ochtendkrant. Verdiensten tussen 240 en 270 euro per maand. De krant moet van maandag tot en met zaterdag om uiterlijk 7 uur bij de abonnees op de mat liggen. Minimumleeftijd 15 jaar. Lees meer
 • Headline 1

  Gazelle damesfiets

  Nette damesfiets met 3 versnellingen , trommelremmen en led verlichting. Merk: Gazelle Trendy kleur groen Framemaat 53/54. Niet meer de nieuwste maar kan zeker nog een hele tijd mee.Pas nieuwe achterband.Zie website voor foto. Lees meer
 • Headline 1

  keuken,buitenkeuken,graniet keukenblad,retro antiek

  Compleet keukenblok op wieltjes met granieten blad inclusief rvs spoelbak en kraan. Zo aansluitklaar te installeren met rvs flexibele waterslangen en complete flexibele sifon. Bezorgen mogelijk. Aanrechtblad is 81 cm hoog,120 cm breed en 54 cm diep. Voorzien van 3 lades en 2 opbergkastjes. Lees meer
 • Headline 1

  Aangeboden:Kinderfiets

  een mooie kinderfiets met verlichting 20 inch voor rem en terugtrap i.g.st. Lees meer

Laatste reacties